Tjänster

Vi ser till kundens bästa och föreslår endast individuella lösningar för varje enskilt företag. Vi drivs av målet att alla företag ska ha en grafisk identitet med rätt positionering.

Här kan du se vad vi gjort åt våra befintliga kunder - Portfolio.

STRATEGI & MARKNAD - vi hjälper företag med marknadsstrategier för att uppnå era försäljningsmål. Gemensamt sätter vi ihop en tydlig plan. Syftet är att förbättra ekonomin, att attrahera nya kunder samt behålla de befintliga. Nya ögon på verksamheten mår växande företag bra av.

PROFIL - med lika formspråk från visitkort till klädtryck skapar vi en röd tråd där företag lätt kan kännas igen utåt. Vi har bl a profilpaket som innehåller en unik designad logotyp och visitkort.

LOGOTYPER - ett formgivet varumärke som är företagets ansikte utåt. Vi designar nya samt "renoverar" befintliga. Logotypen ritas i vektorgrafik för att behålla dess kvalitet i tryck.

TRYCKSAKER - som paketerar och presenterar Era olika produkter/ tjänster. Det kan vara en broschyr, katalog, annons, visitkort eller reklamblad. Vi erbjuder även fotografering och bildbehandling.

UTSKICK - i samarbete med Svensk Direktreklam erbjuder vi utformning, tryck och utdelning till selekterade hushåll i hela Storstockholm. Vi har flera olika produkter som vi hoppas kan passa just er.

HEMSIDOR - idag är det ett måste att synas på nätet, det är här de flesta söker information. En grafisk formgivare designar hemsidan som utformas efter Era behov. Vi har prisvärda lösningar!

TRYCK - självklart erbjuder vi även trycktjänster. Roll-ups, skyltar, klädtryck, bilfoliering, affischer, vepor, flaggor och banderoller. Jeaform anlitar lokala miljövänliga tryckerier.

KONSULT - att hyra in en konsult är kostnadseffektivt och smidigt. En självklarhet är god service och att samarbetet med kunden präglas av ett aktivt engagemang. Fördelarna är många att sitta på samma arbetsplats. Vid behov av förstärkning finns vi redo.